Un Tintín milionari a les subhastes

20 nov.

Ja coneixem el resultat de les subhastes de les quals en parlàvem fa uns dies en aquest blog i novament s’han superat les expectatives inicials, fet que reafirmen les aventures de Tintín  com a líder en les subhastes del món del còmic.

A la casa Artcurial de París la gran estrella ha estat la planxa original núm. 26 de l’àlbum “Hem caminat damunt la lluna”, publicada l’any 1954, per la qual un col·leccionista europeu ha pagat 1,55 milions d’euros, mentre que l’estimació inicial era entre 700.000 i 900.000 euros. Aquest original d’Hergé està dibuixat amb tinta xinesa i guaix blanc, amb unes dimensions de 50×35 centímetres. En la mateixa subhasta, el conjunt de 20 postals nadalenques fetes per Hergé els anys 1942 i 1943, han sumat un total d’ 1,2 milions d’euros.

UNA PÁGINA DE UN CÓMIC DE TINTIN LOGRA,EN SUBASTA, UN RÉCORD DE 1,55 MILLONES

Planxa nº 26 de Hem caminat damunt la lluna, subhastada per 1,55 milions d’euros

 

Molt mitjans de comunicació s’han fet ressò de la notícia, posem els enllaços d’alguns d’ells:

 

Pel que fa a la subhasta de la casa Christie’s podem veure a la seva pàgina web que tot i que no es van vendre tots els lots, dels productes subhastats aquí la peça més important també és una planxa del mateix àlbum “Hem caminat damunt la lluna”. Aquests són els resultats més destacats:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: