19 de novembre, dia de subhastes

6 nov.

El dissabte 19 de novembre coincidiran dues subhastes on les aventures de Tintín tindran un paper destacat. La primera d’elles serà a la casa Artcurial de París, sota el títol de “L’univers du créateur de Tintin” estarà dedicada exclusivament a peces tintinaires. Entre els molts productes que se subhastaran destaquen 20 dibuixos fets amb tinta xinesa que corresponen a postals nadalenques que Hergé va realitzar els anys 1942 i 1943. El valor total estimat està entre 1,2 i 2,4 milions d’euros, ja que el preu de cadascuna d’elles s’estima entre 60.000 i 120.000 euros.

 

I el mateix dia a la famosa sala Christie’s, també a París, es realitzarà una altra subhasta dedicada al món del còmic i de la il·lustració, on es podran adquirir originals d’autors com Jean-Pierre Gibrat, André Franquin, Jean Giraud, Edgar P. Jacobs, Hugo Pratt, Albert Uderzo i per descomptat Hergé. En aquest cas es tracta de dues il·lustracions originals de l’àlbum “Hem caminat damunt la Lluna”, una gran figura de Tintín dins del gerro de “El lotus blau” i una planxa original de “Tintin et le Thermozéro”, un projecte inacabat d’Hergé de finals dels anys 50.

thermozero

Planxa num 4 de “Tintin et le Thermozéro”

 

Una resposta per a “19 de novembre, dia de subhastes”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un Tintín milionari a les subhastes | Tintín en català - 20/11/2016

    […] coneixem el resultat de les subhastes de les quals en parlàvem fa uns dies en aquest blog i novament s’han superat les expectatives inicials, fet que reafirmen les aventures de […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: