L’exposició “Hergé” arriba a Madrid

10 set.

El dia 5 d’octubre s’inaugurarà al Círculo de Bellas Artes de Madrid l’exposició “Hergé”, la major exposició monogràfica sobre l’obra del creador de Tintín. Aquesta exposició es va poder veure per primera vegada el desembre de 2016 al Grand Palais de París, i posteriorment s’ha anat exhibint en ciutats com Quebec, Odense, Seül, Xangai o Lisboa.

L’horari de visita serà de dimarts a diumenge de 10:00 a 21:00h, i es podrà veure fins al 19 de febrer de 2023. Podeu trobar tota la informació pràctica sobre l’exposició en aquesta web que han creat expressament per a l’ocasió: https://herge-exhibition.com

Una exposició imprescindible per a tots els tintinaires i amants del còmic en general per a conèixer més a fons l’obra d’aquest geni del segle XX.
Això es el que explica la web oficial de Tintin sobre la mostra:

L’exposició recull una selecció de documents interessants, dibuixos originals i diverses obres creades per l’autor de Tintín. A través d’un viatge únic, el públic tindrà l’oportunitat de desxifrar l’art d’un creador genial, capaç d’utilitzar tots els mitjans al seu abast per crear composicions que van des de la il·lustració fins a les historietes, la publicitat, la premsa, el disseny de moda i les arts plàstiques. Per primera vegada a Espanya es mostrarà part de la Col·lecció Privada d’Art Contemporani d’Herge. A més, el públic podrà veure les pintures del propi Hergé inspirades en Modigliani, Klee, Miró i molts altres grans artistes. L’exposició també inclou molts altres tresors de les col·leccions del Museu Hergé, amb la presentació de dibuixos, esbossos, clips de pel·lícules, maquetes i obres d’art originals d’Hergé. Hergé. L’Exposició retrata l’aventura d’una vida que va començar amb la publicació de Les aventures de Tintín l’any 1929 i és una oportunitat perquè el visitant descobreixi alguns dels tresors d’aquesta aventura: plaques originals, pintures, fotografies i documents d’arxiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: