Presentació del llibre “Tintinaires de Catalunya”

23 nov.

L’any 2014, amb motiu del 50è aniversari de la traducció i comercialització del primer àlbum de Tintín en català, Les joies de la Castafiore, quatre tintinaires catalans van crear l’exposició “Tintinaires de Catalunya” que es va poder veure a l’espai del Centre Cultural Can Fabra de Sant Andreu de Palomar, a Barcelona. Podeu veure en aquest enllaç l’entrada que en vam escriure en aquest blog.

tintinaires

D’aquesta exposició ha nascut el llibre “Tintinaires de Catalunya. La presència de Les aventures de Tintín i Milú en terres catalanes” que es presentarà el proper dia 29 d’aquest mes de novembre a les 18 hores al bar Versalles (Carrer Gran de Sant Andreu, 255 / 08030-Barcelona).

Totes aquelles persones que vagin a la presentació i hagin adquirit el llibre participaran en el sorteig d’un sopar per a dues persones.

Els autors són David Baker, Jacint Guillem, Joan Trulls i Pau Vinyes i Roig i el pròleg és de Carles Puigdemont i Casamajó, President de la Generalitat de Catalunya. El preu per exemplar és de 20€, tot i que pels socis de 1001, associació catalana de tintinaires és de 15€.

En el següent document hi podeu trobar unes pàgines de mostra del contingut del llibre: tintinaires-a-catalunya

 

Deixa un comentari