Nova col·lecció de figures

19 nov.

A través del blog “Universo Tintín” de Zephyrum Exclusivas -distribuïdors oficials de producte Tintín a l’estat espanyol- hem conegut una nova col·lecció de figures basades en “El museu imaginari de Tintín”, que fou una exposició inaugurada l’any 1979 on es podien veure alguns dels elements més icònics de les aventures de Tintín.museu_imaginari1

Ja han anunciat que les dues primeres entregues seran el fetitxe arumbaia i el duo inseparable Tintín i Milú. Seran figures de resina numerades i pel que sembla aniran reproduint els objectes i personatges tal com apareixen a la portada del llibre publicat arran de l’exposició abans esmentada.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: