L’aventura immersiva de Tintín

11 set.

L’auge de les exposicions immersives és una realitat. D’un temps ençà per exemple a casa nostra hi ha espais consagrats a aquest tipus de visites on l’art digital és el gran protagonista amb sales amb projeccions 360º o grans pantalles. Dos exemples són l’Ideal – Centre d’arts Digitals i la cúpula de les Arenes de Barcelona, on si han pogut veure mostres d’artistes com Van Gogh o Frida Kahlo entre d’altres. Però cada cop més museus tradicionals també estan apostant per oferir als seus visitants aquestes noves propostes que són atractives i divulgatives per a grans públics.

I ara sembla que li ha arribat el torn a les aventures de Tintín a estrenar aquest nou format, ja que Culturespaces i Moulinsart han anunciat la mostra “Tintin, l’aventure immersive” que es farà a l’Atelier des Lumières de París del 21 d’octubre al 20 de novembre de 2022.

Veure les imatges dels còmics i dels personatges de les aventures de Tintín en aquest format pot ser un regal per la vista pels amants de les històries del reporter belga. Tant de bo puguem veure les aventures de Tintín en aquest format pròximament a casa nostra.

Aquestes són algunes de les imatges que s’han publicat per anar fent boca:

Una resposta per a “L’aventura immersiva de Tintín”

  1. unicorn blanc 12/09/2022 a 17:20 #

    Seria excel·lent disfrutar d’aquestes imatges a casa nostra… ¡¡Tant de bo no trigui molt!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: