Subhasta de la portada de l’Estel misteriós

7 febr.

portada_estel

El dibuix original en tinta xina fet per Hergé per la portada de l’Estel Misteriós s’ha venut per 2,5 milions d’euros a la fira d’art i antiguitats Brafa de Brussel·les. Aquesta portada és un clar exemple de la denominada “línia clara” del còmic, que té les aventures de Tintín com a màxim exponent.

La portaveu de la galeria d’art va afirmar que el dibuix, realitzat l’any 1942, pertanyia a un col·leccionista privat belga. No fa massa temps també vam explicar la subhasta de la doble pàgina utilitzada per les guardes dels àlbums que també va acabar amb un preu similar.

Una resposta per a “Subhasta de la portada de l’Estel misteriós”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tintín va de subhastes | Tintín en català - 07/03/2015

    […] del món de subhastes, en aquest bloc ja ens hi hem referit diverses vegades, com va ser el cas de la subhasta de la portada de l’Estel Misteriós o la doble pàgina que es va fe servir per les guardes dels primers […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: