Exposició a París

28 febr.

CartellParis

Si teniu l’ocasió de visitar París abans del 31 d’agost, podeu passar pel “Musée en Herbe” on fins aquesta data es fa la mostra de “El museu imaginari de Tintín”. Aquest museu parisenc celebra els 40 anys amb el personatge de còmic creat per Hergé, una mostra destinada tant per als més petits com per als adults.

L’exposició té dos grans àmbits, un primer dedicat més a la figura d’Hergé, amb planxes originals de l’autor belga i un repàs a la seva obra amb la presència dels personatges de les aventures de Tintín però també altres sèries que va dibuixar com “Jo, Zette i Jocko” o “Quick i Flupke”. En el segon àmbit podem veure el denominat museu imaginari de Tintín, una selecció d’objectes que apareixen als còmics, com per exemple el cèlebre fetitxe arumbaia de l’Orella escapçada. Tot un viatge pels diferents països i cultures que va conèixer Tintín.

Paris2Més informació en aquest enllaç: http://60gp.ovh.net/~museeenh/files/Dp-tintin.pdf

També podeu veure un petit reportatge de la radio televisió belga: http://www.rtbf.be/video/detail_expo-evenement-a-paris-le-musee-imaginaire-de-tintin?id=1992358

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: