2,5 milions d’euros!

24 maig

2,5 milions d’euros és la més que respectable xifra per la que s’ha venut la doble pàgina original que Hergé va fer servir per les guardes dels primers àlbums. Un nou rècord per una obra de còmic, segons ha indicat la casa de subhastes Artcurial. L’anterior rècord el tenia el mateix Hergé amb la portada original de Tintín a Amèrica que es va vendre per 1,3 milions d’euros el 2012.

Llegit al 324.cat i a El Mundo.

La doble pàgina subhastada

La doble pàgina subhastada

2 Respostes per a “2,5 milions d’euros!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Subhasta de la portada de l’Estel misteriós | Tintín en català - 07/02/2015

    […] 1942, pertanyia a un col·leccionista privat belga. No fa massa temps també vam explicar la subhasta de la doble pàgina utilitzada per les guardes dels àlbums que també va acabar amb un preu […]

  2. Tintín va de subhastes | Tintín en català - 07/03/2015

    […] Trenta-dos anys després de la mort del seu creador (Hergé morí el 3 de març de 1983) , el personatge de Tintín segueix sent protagonista a molts mitjans de comunicació, i en moltes ocasions el motiu és perquè els dibuixos originals estan arribant a les sales de subhastes assolint xifres astronòmiques. I és que els còmics d’Hergé són uns dels principals responsables que el món del còmic s’hagi instal·lat en el circuit del món de subhastes, en aquest bloc ja ens hi hem referit diverses vegades, com va ser el cas de la subhasta de la portada de l’Estel Misteriós o la doble pàgina que es va fe servir per les guardes dels primers àlbums. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: