Concurs escolar de dibuix tintinaire

24 abr.

La botiga de Can Tonet amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament i el patrocini de l’ Oficina de Turisme de Bèlgica Brussel·les-Valònia ha organitzat el 1r Concurs Interescolar de Dibuix Tintinaire on han participat uns 5.000 escolars de 35 centres educatius catalans.

Cartell del concurs

A part del dibuix, els nens també havien d’escriure un text explicant un dels valors tintinaires que reflectís el dibuix, i una frase en 3 llengües diferents que resumís el valor escollit. Vistos els resultats podem dir que la iniciativa ha estat un èxit i que el treball dels nens ha estat magnífic, podeu veure els dibuixos finalistes en aquest enllaç.

Hi haurà una exposició pública dels 30 dibuixos guanyadors i finalistes entre el dia 4 i 17 de maig, a la Sala Àmbit Cultural del Corte Ingles del Portal de l’angel  de Barcelona (6ª planta). L’horari és de 10 a 20 hores, diumenges tancat i l’entrada gratuïta. També es farà una cerimònia de lliurament de diplomes i premis per als 30 guanyadors i acompanyants el dissabte 11 de maig a les 12 del migdia a l’ auditori del Caixaforum de Barcelona.

Si voleu més informació o assistir a algun dels actes podeu contactar amb Can Tonet a cantonet@cantonet.cat

Una resposta per a “Concurs escolar de dibuix tintinaire”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Exposició del concurs de dibuix tintinaire | Tintín en català - 13/03/2016

    […] hem parlat algun altre cop en aquest blog de la magnífica iniciativa de la botiga de Can Tonet d’organitzar un concurs interescolar de […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: