Àlbum de cromos a Le Soir

17 abr.

Si fa poc publicàvem que la col·lecció dels DVD’s de les aventures de Tintín s’oferien amb el diari El Mundo, ara és el diari belga Le Soir qui treu una nova col·lecció relacionada amb Tintín. En aquest cas podem parlar d’una novetat, ja que es tracta d’un àlbum de 225 cromos autoadhesius amb imatges relacionades amb les aventures de Tintín, i també unes quantes relacionades amb el museu Hergé i altres personatges de l’autor com Quick & Flupke.

cromos

Si bé l’àlbum i alguns cromos s’ofereixen gratuïtament conjuntament amb la compra del diari, la resta s’han d’anar completant amb el sistema habitual dels cromos, comprant sobres amb 5 cromos al preu de 0,60€ per sobre. Llàstima que aquí de moment no tenim notícia que es pugui publicar, sinó molts tintinaires faríem com quan èrem petits i aniríem a indrets com el mercat de Sant Antoni a canviar els cromos.

Més informació a: http://studioweb.lesoir.be/tintin/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: