Exposició del concurs de dibuix tintinaire

13 març

Ja hem parlat algun altre cop en aquest blog de la magnífica iniciativa de la botiga de Can Tonet d’organitzar un concurs interescolar de dibuix basat en la temàtica de les aventures de Tintín. Enguany ja s’ha realitzat la quarta edició, com sempre amb la participació de nombroses escoles d’arreu del país. El concurs s’adreça tant a alumnes d’educació primària com de secundària, i d’entre tots els dibuixos queden tres finalistes per a cada curs més algunes mencions especials.

concurs.png

Els dibuixos finalistes es podran veure del 16 al 30 de març a l’Espai Cultural de El Corte Inglés del Portal de l’Àngel 19-21 de Barcelona, a la 6a planta, en horari d’obertura del centre comercial. Aquest dimecres 16 de març a les 19:00h. se’n farà l’acte d’inauguració.

Per als que vulgueu mirar els dibuixos realitzats en altres edicions podeu visitar les fotogaleries que hi ha a la pàgina web del concurs: http://www.cantonet.cat/concurs/galeria/index.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: