Nou espai tintinaire a Brussel·les

29 oct.

Des de fa uns dies tots els tintinaires que viatgem a la capital belga tenim un nou espai per visitar vinculat al jove reporter creat per Hergé. Es tracta de la galeria “Tintin Hergé” ubicada al Sablon, un barri en el qual hi ha una gran quantitat de galeries d’art. L’espai està dedicat exclusivament a l’obra d’Hergé i s’hi poden trobar escultures, litografies, edicions limitades, figures i diferent tipus de marxandatge orientat tant als grans col·leccionistes com a la resta de públic. L’espai també disposa d’una àmplia biblioteca amb els còmics en diferents idiomes.

La galeria és gestionada per la filla de Txang, l’amic xinès d’Hergé que aparegué a “El lotus blau” i “Tintín al Tibet”, i se suma a la botiga Tintin situada al costat de la Gran Place com a espais exclusivament tintinaires de Brussel·les. En aquest espai també es vol promocionar la visita al Museu Hergé, situat a Lovain-la-Neuve, a uns 40 quilòmetres de la capital belga. Per als que l’aneu a visitar sapigueu que la galeria obre de dimarts a diumenge i que l’adreça és: Place du Grand Sablon 35, 1000 Bruxelles

 

Enllaç a la notícia de La Vanguardia – Mònica Faro (EFE)

Una resposta per a “Nou espai tintinaire a Brussel·les”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pàgina web de la galería Tintin Hergé | Tintín en català - 04/12/2016

    […] galeria “Tintin Hergé” que fa poc es va inaugurar al barri del Sablon de Brussel·les (en vam parlar en aquesta entrada) acaba d’estrenar pàgina web, la podeu veure en el següent enllaç: […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: