Jornada tintinaire a Les Corts

24 oct.

Ahir vam poder tornar a gaudir d’una agradable jornada amb tots els tintinaires i visitants que van passar per la plaça de la Concòrdia del barri barceloní de Les Corts. I ja són dotze anys consecutius que l’associació catalana de tintinaires 1001 organitza aquesta jornada festiva en un indret de la geografia catalana.

El flux de gent que passava per la plaça de la Concòrdia i s’aturava a donar un cop d’ull a les diferents paradetes i veure els cotxes clàssics no va decaure en tot el matí. El pregó fet per Toni Costa -autor de “El diccionari de Tintín”-, el taller de dibuix, el conta-contes, i ja a la tarda una projecció  de “Quick i Flupke” i un concurs tintinaire van ser els actes més destacats. També cal recordar que l’exposició “Les llengües tintinaires” es pot visitar fins al 30 de novembre a la sala d’exposicions de la seu del Districte de Les Corts (plaça de Comas, 18).

A continuació podeu veure un recull d’imatges de la trobada:

Fotos de Neus G. Ràfols i Xavier Arnau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: