Exposició a Sabadell sobre el Tibet

14 ag.

Del 4 de setembre de 2015 al 10 de gener de 2016 es realitzarà l’exposició “L’aventura d’aquell jove reporter belga al Tibet” a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (carrer d’en Font 25, Sabadell). La inauguració serà el dijous 3 de setembre a les 19h.

1 Expo Tinitin flyer

L’exposició commemora el 65è aniversari de la 1a ascensió de l’Annapurna per part de la l’expedició francesa dirigida per Maurice Herzog i el 50è aniversari de la publicació en català de l’àlbum Tintin al Tibet.
Realitat i ficció en una exposició única, on podrem veure les fonts d’inspiració de “Tintín al Tibet” i també diverses figures, així com un mural amb 35 àlbums d’aquesta aventura en diferents idiomes. També hi haurà una reproducció de la vinyeta del fuselatge de l’avió estrellat a la muntanya, un espai dedicat al Ieti i diversos materials relacionats amb el muntanyisme i amb el Tibet que apareixen a l’àlbum.

Organitzada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i BBVA Caixa Catalunya amb la col·laboració MoulinSab, associació de tintinaires de Sabadell, Fundació Casa del Tibet de Barcelona, Servei General d’Informació de Muntanya i Unió excursionista de Sabadell.

Més informació i activitats relacionades a: http://espaiculturasabadell.cat/agenda/L-aventura_d-aquell_jove_reporter_belga_al_Tibet_

2 Respostes per a “Exposició a Sabadell sobre el Tibet”

  1. JORDI TORRES i NOGUER, de GIRONA 05/10/2015 a 18:41 #

    Hola amics! He llegit totes aquestes informacions. Sóc, com vosaltres, un admirador i lector, des de petit, de les aventures del nostre benvolgut Tintín.
    Ara em plau molt adreçar-me a vosaltres per primera vegada, perquè fa molt poc que estic connectat a Internet. Tot i això he procurat sempre estar al corrent de les novetats i notícies al voltant de Tintín. Tinc tots els volums que s´han editat, excepte l’inacabat “Tintín i l’Art-Alfa”, a més d’altres llibres al voltant de Tintín. Arran doncs d “Tintín i l’Art-Alfa”, fa molt de temps que m’agradaria saber-ho i per tant, pregunto: Teniu notícia si aquest llibre finalment serà completat? Em podeu dir quelcom sobre això. Moltes gràcies.

  2. laurapoucalderon 09/10/2015 a 07:11 #

    Fotos de l’Expo. https://flic.kr/s/aHskmdd1k7

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: