Exposició a Sabadell sobre el Tibet

14 ag.

Del 4 de setembre de 2015 al 10 de gener de 2016 es realitzarà l’exposició “L’aventura d’aquell jove reporter belga al Tibet” a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (carrer d’en Font 25, Sabadell). La inauguració serà el dijous 3 de setembre a les 19h.

1 Expo Tinitin flyer

L’exposició commemora el 65è aniversari de la 1a ascensió de l’Annapurna per part de la l’expedició francesa dirigida per Maurice Herzog i el 50è aniversari de la publicació en català de l’àlbum Tintin al Tibet.
Realitat i ficció en una exposició única, on podrem veure les fonts d’inspiració de “Tintín al Tibet” i també diverses figures, així com un mural amb 35 àlbums d’aquesta aventura en diferents idiomes. També hi haurà una reproducció de la vinyeta del fuselatge de l’avió estrellat a la muntanya, un espai dedicat al Ieti i diversos materials relacionats amb el muntanyisme i amb el Tibet que apareixen a l’àlbum.

Organitzada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i BBVA Caixa Catalunya amb la col·laboració MoulinSab, associació de tintinaires de Sabadell, Fundació Casa del Tibet de Barcelona, Servei General d’Informació de Muntanya i Unió excursionista de Sabadell.

Més informació i activitats relacionades a: http://espaiculturasabadell.cat/agenda/L-aventura_d-aquell_jove_reporter_belga_al_Tibet_

2 Respostes to “Exposició a Sabadell sobre el Tibet”

  1. JORDI TORRES i NOGUER, de GIRONA a 18:41 #

    Hola amics! He llegit totes aquestes informacions. Sóc, com vosaltres, un admirador i lector, des de petit, de les aventures del nostre benvolgut Tintín.
    Ara em plau molt adreçar-me a vosaltres per primera vegada, perquè fa molt poc que estic connectat a Internet. Tot i això he procurat sempre estar al corrent de les novetats i notícies al voltant de Tintín. Tinc tots els volums que s´han editat, excepte l’inacabat “Tintín i l’Art-Alfa”, a més d’altres llibres al voltant de Tintín. Arran doncs d “Tintín i l’Art-Alfa”, fa molt de temps que m’agradaria saber-ho i per tant, pregunto: Teniu notícia si aquest llibre finalment serà completat? Em podeu dir quelcom sobre això. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: