Òpera sobre Les joies de la Castafiore

20 set.

Ens fem ressò d’una original iniciativa impulsada per l’associació belga “Opéra pour Tous”, que ja fa 20 anys que es dedica a promocionar el món de l’òpera amb diferents representacions comptant amb la presència d’artistes locals. En aquesta ocasió han decidit fer una representació basada en el còmic d’Hergé, “Les joies de la Castafiore”. L’obra és concebuda com una comèdia lírica on a través de 45 àries dels compositors més famosos transcorre l’acció de l’aventura que Hergé va situar al castell de Moulinsart. En aquesta ocasió però, l’òpera es representa al castell de la Hulpe, situat a uns 20 quilòmetres de Brussel·les.

La Castafiore és una de les grans protagonistes

La Castafiore és una de les grans protagonistes

Diferents tenors i sopranos encarnen a Bianca Castafiore, el capità Haddock, Tintín i la resta de personatges de l’aventura, tot interpretant peces de Verdi, Gounod, Rossini, Puccini, Mozart o Wagner, entre d’altres. Un ampli repertori de reconeguts temes operístics on evidentment té un paper destacat l’ària de les joies de Faust, interpretada per Bianca Castafiore. Del 17 al 26 de setembre es podran veure 8 representacions d’aquesta òpera singular.

Més informació a: http://www.070.be/opera/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: