De la mà de 1001, associació catalana de tintinaires i el Districte de Sant Andreu de Barcelona s’han organitzat dos tallers de cuina on es prepararan plats d’alguns dels països que recorre Tintín en les seves aventures. Aquesta original iniciativa anirà a càrrec del cuiner David Caballero que farà una aproximació a les aventures del reporter belga per la via dels sabors.
Es faran dues sessions, una per a adults i una altre per a joves, a l’aula de cuina del Casal de Sant Andreu. A continuació podeu veure el programa i els plats que es prepararan, esperem que la iniciativa sigui tot un èxit!
Taller per a adults
Dijous, 25 de juny, de 19 h a 21 h
Els participants aprendran a cuinar aquestes receptes:
Spare ribs (Tintín a Amèrica – Amèrica del Nord)
Kefta de carn (Tintín al país de l’or negre – Pròxim Orient)
Nyoquis al pesto (Les joies de la Castafiore – Itàlia)
Taller per a joves de 12 a 16 anys
Dimarts, 14 de juliol, de 18 a 20 h
A l’aula de cuina del Casal de Sant Andreu
Els participants aprendran a cuinar aquestes receptes:
Guacamole (L’orella escapçada – Sud Amèrica)
Carbonada flamande (El secret de l’Unicorn – Bèlgica)
Ceviche de corball (El Temple del Sol – Perú)
Deixa un comentari