Cotxes tintinaires

18 abr.

Si en l’anterior entrada del bloc el protagonista era un mitjà de transport com l’avió, en aquest cas els protagonistes són els cotxes, ja que aquest cap de setmana han coincidit dos esdeveniments que tenen relació amb Tintín i els automòbils.

El primer dels esdeveniments és a “Esperit de Montjuïc“, la gran festa familiar del món del motor que es realitza al Circuit de Barcelona-Catalunya. D’entre les moltes activitats que s’hi fan hi trobem per segon any consecutiu l’exposició “Els cotxes de Tintín”. Hergé era un gran aficionat als cotxes i en tots els seus còmics incloïa vehicles com a part de l’escenografia de les seves històries. Molts d’aquests vehicles són autèntics clàssics, i estan presents a Esperit de Montjuïc perquè nens i grans gaudeixin dels mateixos vehicles amb els que Tintin va viure els seus increïbles aventures.

Aquí podeu veure un parell de cotxes de la passada edició d’Esperit de Montjuïc:

esperit2 esperit1

El segon esdeveniment és en territori francès, es tracta del Rallye Tintin, una gran trobada de cotxes clàssics apareguts en les aventures de Tintín que realitzen un ralli turístic. El ralli està organitzat per l’associació normanda de vehicles d’època i partia de Le Mans fins a arribar al castell de Moulinsart, és a dir al castell de Cheverny.

En aquestes jornades del Rallye Tintin a banda de l’exhibició dels vehicles clàssics es fan diverses activitats d’animació i compta amb la participació d’autors de llibres tintinaires que firmen exemplars. Aquí podeu veure exemples de cotxes participants en aquesta edició:

ralli3 ralli1 ralli2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: