L’avió de Brussels Airlines

21 març

Fruit d’un acord entre la companyia aèria Brussels Airlines i Moulinsart, aquesta setmana s’ha presentat un avió decorat amb el famós submarí amb forma de tauró de les aventures de Tintín. De fet han batejat l’avió, un Airbus A320, amb el nom de “Rackham”, en honor a l’àlbum on apareix, “El tresor de Rackham el Roig”.

Pel que podem veure en vídeos i fotografies el resultat és espectacular. Als costats de l’avió hi posa “Et portem a la casa d’en Tintín”, ja que el projecte pretén unir forces per ensenyar al món el millor de Bèlgica”, segons ha informat Brussels Airlines en un comunicat.

Segons Nick Rodwell, director de Moulinsart, aquest avió és un somni fet realitat i ha recordat la fascinació d’Hergé pels avions i la gran presència que aquests tenen en les aventures de Tintín.

Han estat mesos de feina per un projecte únic, recordem que ja s’havia decorat un tren amb personatges de Tintín però mai un avió, en el qual hi ha treballat l’artista Andre Eisele, que ha invertit unes 1.500 hores de feina. Per rematar la feina també a l’interior de l’avió podem trobar referències a l’aventura de “El tresor de Rackham el Roig”.

avion-tintin1-a avion-tintin2-a avion-tintin3-a

En el següent vídeo podem veure com va ser el moment de la presentació de l’avió:

Una resposta per a “L’avió de Brussels Airlines”

  1. 65escursell 01/04/2015 a 19:38 #

    oh yeah

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: