Imatges de la trobada a Ripoll

24 oct.

El passat diumenge 20 d’ocutbre es va celebrar la 9a Trobada tintinaire a Ripoll. La jornada va tenir molta participació amb les diferents activitats preparades per a la canalla i les paradetes que es van instal·lar a la plaça de l’Ajuntament, a tocar del Monestir de Santa Maria. Els ripollencs encapçalats pels nens i nenes de l’escola Vedruna i tintinaires d’arreu s’ho van passar d’allò més bé. A la tarda hi va haver més actes amb un concurs, una xerrada i la projecció d’un documental sobre Hergé.

Podeu llegir una crònica de la trobada a la web de l’associació.ripoll1

ripoll2

ripoll3

ripoll4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: