Un nou Tintín l’any 2052

21 oct.

Hem conegut la notícia a través del diari belga Le Soir i ben aviat mitjans de comunicació d’arreu s’han començat a fer ressò de la notícia. Es tracta d’un cop d’efecte de la societat gestora dels drets de Tintín, Moulinsart S.A., que ha anunciat un acord amb l’editorial Casterman (històrica editorial que ha publicat els àlbums les aventures de Tintín) per a publicar noves aventures de Tintín l’any 2052.

La data no és casual, ja que el 2053 es compliran 70 anys de la mort d’Hergé i llavors expiraran els drets d’autor i l’obra passarà a ser de domini públic. Nick Rodwell, marit de la vídua d’Hergé i representant de Moulinsart S.A. ha dit que la idea és evitar que, a partir de 2052, qualsevol pugui fer aventures de Tintín de qualsevol manera. Evidentment no s’ha concretat quin format tindrà el nou Tintín, han comentat que tant podrien ser còmics, novel·les, dibuixos animats o un spin-off protagonitzat per algun dels personatges secundaris. En tot cas encara haurem d’esperar 40 anyets de no res!

Podeu llegir la notícia entre d’altres a El País, a La Vanguardia, a l’Ara o a El Periódico

Fanny -vídua d'Herge- i el seu marit Nick Rodwell

Fanny -vídua d’Herge- i el seu marit Nick Rodwell

Una resposta per a “Un nou Tintín l’any 2052”

  1. unicorngris 23/10/2013 a 08:16 #

    Digueu-me el que volgueu, però potser no caldrà esperar 40 anys… No dic més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: