Trobada tintinaire a Ripoll

12 oct.

La trobada de tintinaires organitzada per 1001, associació catalana de tintinaires arriba ja a la 9a edició. Les trobades se segueixen fent en localitats diferents dels Països Catalans, i en aquesta ocasió es farà el diumenge 20 d’octubre a Ripoll, que enguany és capital de la cultura catalana.

Com en d’altres trobades es realitzaran una sèrie d’activitats gratuïtes entorn de la figura de Tintín, dirigides tant a un públic infantil però també al més adult. Les activitats i paradetes es posaran a les 11:00 del matí al costat del Monestir de Ripoll, i a la tarda continuaran a la sala Abat Semjust (també a tocar del Monestir). Podeu consultar tota la informació a la pàgina web de l’associació: http://www.1001.cat/act/ripoll1.htm

A continuació podeu veure el magnífic cartell de la trobada, i us animem a anar fins a Ripoll a passar jornada festiva amb la resta de tintinaires.

Cartell_Ripoll

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: