75 anys de la Castafiore

17 ag.

Bianca Castafiore

El periodista Salvador Cot ens recorda a través d’aquest article a Nació Digital que l’agost de l’any 1938, per tant ara fa 75 anys, es va començar a publicar “El ceptre d’Ottokar”, l’àlbum on va fer el debut el personatge de Bianca Castafiore. Arran d’aquesta efemèride l’article repassa la trajectòria del Rossinyol Milanès dins les aventures de Tintín, el principal personatge femení de la sèrie. Ens assenyala com Hergé va definir la peculiar manera de ser d’aquesta diva de l’opera com una barreja entre les personalitats de Renata Tebaldi i Maria Callas.

Una resposta per a “75 anys de la Castafiore”

  1. Mark Corbera Mestres 27/11/2013 a 21:36 #

    La Castafiore és un personatge molt memorable en Tintín, sobretot per la seva relació amb el Haddock i la inquietud que dóna al Tornassol, entre altres coses (la seva cambrera ploranera, el seu pianista, etcetera).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: