Nova subhasta milionària

9 juny

Aquest dissabte 8 de juny es va fer una nova subhasta de productes relacionats amb Tintín, en aquesta ocasió a la casa Artcurial de París. I pel que podem llegir en aquest article publicat a El Periódico de Catalunya va ser un èxit i es van superar les expectatives, ja que el total subhastat va superar ni més ni menys que els 1,8 milions d’euros!

Planxa de l'Estel Misteriós

Planxa de l’Estel Misteriós

La peça més valuosa de la subhasta va ser una planxa de l’Estel Misteriós que va arribar a la xifra de 202.100 €. Es tracta de la sèrie de vinyetes que podeu veure en la imatge, en un format apaïsat que es van publicar al diari “Le Soir” l’any 1941. Aquesta planxa és una còpia de seguretat que es va fer quan un any després va començar a treballar a adaptar l’aventura a color i en format d’àlbum de 62 pàgines, d’aquesta manera Hergé es guardava la possibilitat de tornar a publicar en un altre diari en el format a la italiana de 3 files.

A banda d’aquesta peça única també s’han subhastat altres planxes, dibuixos, primeres edicions i molts objectes de col·leccionisme. Si en voleu veure el detall ho podeu consultar en aquest enllaç.

2 Respostes per a “Nova subhasta milionària”

  1. unicorngris 17/08/2013 a 15:54 #

    Tants diners per uns dibuixos… ¡¡Però és que Tintín és molt Tintín!! 🙂

  2. Leandro 21/12/2015 a 12:07 #

    Son of a gun, this is so helpluf!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: