Videoclip de Juan d’Ors

23 juny

A través d’aquesta notícia del diari “El Mundo” hem pogut saber que el tintinaire Juan d’Ors està preparant un videoclip anomenat “Pasado” amb música composada per ell i que tindrà un fort vincle amb les aventures de Tintín, una de les seves grans passions. Per poder-ho fer possible ha creat una iniciativa de “crowfunding” mitjançant la plataforma Verkami, on es poden fer petites aportacions per ajudar a fer realitat el projecte.

pasado

Juan d’Ors, nét del filòsof Eugeni d’Ors, és un polifacètic cantant, actor, escriptor i gran apassionat tintinaire que als 12 anys va mantenir una sèrie de correspondència postal amb Hergé i responsables dels seus estudis, cartes que encara avui en dia conserva com un petit gran tresor. Tal i com podem repassar en el racó de la seva web dedicat a Tintín, ha fet diversos escrits relacionats amb el gran personatge creat per ‘Hergé i va escriure el llibre “Tintín, Hergé i los demás”.  També té un petit club-museu a Madrid amb material tintinaire i com a curiositat cal destacar que és qui va posar la veu al personatge de Tintín en la versió castellana dels dibuixos animats produïts per Ellipse-Nelvana als anys noranta.

Actualització (26/06/2013): ja es pot veure el videoclip en aquesta pàgina del diari El Mundo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: