Xerrada “Bèlgica i el còmic”

25 maig

Aquest dimarts 28 de maig a les 19h. es farà la xerrada “Bèlgica i el còmic” al Centre frescd’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ), al carrer Sant Oleguer 6-8 de Barcelona. Els assistents podran fer un recorregut turístic en què coneixeran Brussel·les i Bèlgica a través del còmic.

A més, aquesta activitat servirà per inaugurar la mostra “Tintín en blanc i negre”, produïda per 1001, associació catalana de tintinaires. L’exposició, que es podrà visitar fins l’11 de juny al mateix centre, mostra les primeres passes del reporter, des de la Xina fins al Congo, abans de ser un personatge de ficció mundialment conegut.

Aquests actes estan organitzats per 1001, Associació catalana de tintinaires i de l’Assessoria de Turisme de la Regidoria d’Adolescència i Joventut de Barcelona i s’emmarquen en el programa d’activitats de la Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: