22 de maig – Naixement d’Hergé

22 maig

22maig El 22 de maig de 1907 fou la data de naixement del mestre Hergé, per tant avui es commemora el seu aniversari. Com a curiositat, tal i com podeu veure en la imatge, a la pàgina 54 de “Tintín i els Pícaros” podem veure que el nom del carrer és “22 de mayo”, un autohomenatge?

Parlant d’efemèrides, un enllaç molt recomanable és el calendari perpetu d’Hergé on per cada dia de l’any es publica alguna efemèride relacionada amb Tintín o Hergé que va passar aquell dia. No és cap novetat donat que aquest calendari ja va ser publicat el 2010, però és una bona manera d’anar descobrint fets de l’obra i la vida de Geroges Remi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: