Jordi Évole i Tintín

12 maig

Fa uns dies, el 6 de maig, el diari francès “Libération” es feia ressó de l’èxit del programa de televisió “Salvados” que emet els diumenges al vespres La Sexta. Amb el títol de Télé «indignado», l’article del diari francès repassa com el director i presentador del programa Jordi Évole ha aconseguit fer un programa de màxima audiència en una Espanya en crisis a base de tractar incisivament escàndols com els de la corrupció, els de la monarquia, els dels bancs, etcètera.

salvados

Si llegiu l’article, veure com en un moment donat se’l compara amb en Tintín en el sentit que mai es fa enrera i persevera fins aconseguir el seu propòsit, en aquest cas treure a la llum la veritat dels temes que està tractant. Està clar que al propi Jordi Évole li va agradar aquesta comparació ja que en un tweet del 8 de maig va dir: “Y en Liberation, “Salvados: Télé Indignado”. Lo más bonito es que nos comparan con ¡Tintín!!

Des d’aquí una felicitació al Jordi Évole per la seva manera de fer periodisme, i també perquè li agradi la comparació amb Tintín!

Una resposta per a “Jordi Évole i Tintín”

  1. nowhereman 12/05/2013 a 16:25 #

    Me encanta Jordi Évole y su trabajo, y como tintinófilo me alegra enormemente que al propio Évole le agrade la comparación. Creo que es muy acertada…

    Felicidades por el blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: