Entrega de premis del concurs de dibuix tintinaire

12 maig

El dissabte 11 de maig es va fer l’entrega de premis del 1r Concurs Interescolar de Dibuix Tintinaire en un acte celebrat a l’auditori del CaixaForum de Barcelona. L’acte va ser presentat pel tintinaire Jordi Duch, i va comptar la presència de representats de l’entitat organitzadora (Can Tonet), del patrocinador principal (Oficina de Turisme de Bèlgica), del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i d’altres patrocinadors com NetLanguages o Zephyrum Ediciones.

L'auditor del CaixaForum

L’auditori del CaixaForum

Amb un auditori gairebé ple es va iniciar l’acte, que va tenir una primera part amb diferents discursos, i una segona part amb l’entrega dels 32 premis, corresponents al primer, segon i tercer classificat de cada curs (de 1er de primària a 4rt d’ESO) i dues mencions especials. Finalment també va haver un sorteig de premis entre els professors i un darrer entre tots els assistents a l’acte.

A mesura que s’anaven entregant els premis, els assistents podien veure per les pantalles els magnífics dibuixos fets pels nens, tots ells d’una gran qualitat i originalitat, i tots representant d’una manera o altra algun dels valors presents en les aventures de Tintín. Un cop repartits els premis i finalitzat l’acte, tots els premiats es van fer una foto de grup al hall del CaixaForum.

Foto de grup dels premiats

Foto de grup dels premiats

Recordem que podeu veure tots els dibuixos finalistes a la pàgina web del concurs de dibuix, val la pena donar una ullada a les creacions fetes pels escolars. Alternativament es poden veure presencialment els dibuixos fins el 17 de maig a la sala d’àmbit cultural de El Corte Inglés de Portal de l’Àngel, on el passat 4 de maig es va fer un acte d’inauguració a càrrec d’Enric Reverté de Can Tonet i el tintinaire Jordi Duch.

Inauguració a El Corte Inglés

Inauguració a El Corte Inglés

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: