Dibuixos inèdits d’Hergé

15 maig
Llibre Pop-Hop

Llibre Pop-Hop

Segons podem llegir a la pàgina web http://www.jeudebulles.be aquest proper cap de setmana es podran veure exposats a Brussel·les 10 dibuixos inèdits del mestre Hergé. Es tracta d’uns dissenys que va fer per uns llibres animats (dels que en obrir les pàgines el paper es desdoblega per formar una escena en 3D) anomenats “Pop-Hop” i que va editar Hallmark l’any 1970. Pel que sembla són dibuixos que Hallmark finalment no va utilitzar degut a canvis de maquetació.

L’exposició servirà per la inauguració d’un nou espai dedicat al còmic anomenat “Jeu de Bulles” i que està situat a la Place du Jeu de Balle de la capital belga, una plaça ben especial per als tintinaires ja que aquí és on desenvolupen les primeres vinyetes de “El secret de l’Unicorn” on Tintín compra la maqueta del vaixell.

Juntament amb els dibuixos inèdits d’Hergé també es podran veure altres dissenys i objectes relacionats amb el món del còmic. Però aquests dibuixos inèdits només es podran veure el dissabte 18 i el diumenge 19 de maig ja que està previst que surtin en una subhasta de la casa Artcurial a París el 8 de juny.

Un dels dibuixos inèdits

Un dels dibuixos inèdits

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: