Premi per a Norma Comics

22 jul.

La botiga Norma Comics de Barcelona ha rebut un dels màxims reconeixements del seu sector, ha estat guardonada amb el Premi Eisner a la millor llibreria internacional. Es tracta d’un dels premis que es concedeixen a la Comic Con de San Diego, segurament la fira més important del món del còmic. És la segona vegada que una llibreria espanyola aconsegueix aquest guardó, ja que el 2012 va guanyar Akira Comics, de Madrid.

norma

Botiga Norma Comics Barcelona

Norma Comics és un indret de referència a casa nostra per a tots els amants dels còmics en general, i també de les aventures de Tintín en particular. La botiga ubicada al passeig de Sant Joan número 9 es va fundar fa 35 anys i sempre ha comptat amb una presència important dels àlbums i productes derivats tintinaires, a banda de publicar diferents llibres relacionats amb el reporter belga mitjançant Normal Editorial.

El jurat ha destacat la diversitat del catàleg, la innovació o l’aposta per la divulgació cultural, i els premis Eisner també valoren la col·laboració en accions socials, apartat en el què Norma Comics destina el 0,5% de la facturació a la fundació Pare Manel. La llibreria té cinc franquícies a Vigo, Castelló, Palma de Mallorca, Pamplona i Sabadell, on la botiga regentada per Rafel Sabater també és tota una referència i està a punt de fer 25 anys.

Una resposta per a “Premi per a Norma Comics”

  1. unicorngris 05/01/2020 a 12:36 #

    Bé per Norma Còmics!!! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: