Exposició a les Illes Canàries

18 juny

Tot i que ja queden pocs dies per visitar-la, ens volem fer ressò d’una exposició sobre les aventures de Tintín que té lloc a la Biblioteca Insular de Gran Canaria, a Las Palmas de Gran Canaria, que es va inaugurar el 5 de juny i es pot visitar fin el 23 de juny.

La mostra porta per títol “Documentos del joven reportero belga en las colecciones canarias” i inclou material tintinaire ben divers, des de les portades de tots els àlbums fins a figuretes dels personatges, passant per edicions en altres idiomes, cartells i tota mena d’objectes relacionats amb el reporter belga. La inauguració de la mostra, que s’emmarca en els actes del Dia Internacional de la Francofonia, va comptar amb la presència del periodista i novel·lista francès Pierre Assouline, que l’any 1996 publicà una biografia sobre Georges Remi, el pare de Tintín.

 

L’organitzadora de la mostra és Luz Caballero, sòcia de 1001 – associació catalana de tintinaires, va expressar al diari “La Provincia” alguns dels punts claus sobre la mostra i el personatge de Tintín: “El objetivo es acercar las aventuras de un personaje con el que desde los años 30 del pasado siglo se han reído y divertido los niños. Pero que ha seguido acompañándolos mientras estos se hacía mayores, creando unas expectativas aún mayores hasta el punto de estar traducidas a más de 100 lenguas”

canarias

Enllaços sobre l’exposició:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: