El tramvia de Tintín

14 ag.

Després de ser motiu de decoració en un tren d’alta de velocitat per commemorar el centenari del naixement d’Hergé i en un avió de la companyia Brussels Airlines, ara la figura de Tintín és ben present en un tramvia de Brussel·les.

En aquesta ocasió la finalitat és donar a conèixer als visitants el museu Hergé, i és que durant uns 4 mesos aquest tramvia circularà per la capital belga lluint els dibuixos de Tintín amb uns rètols que promocionen el museu, que recordem que està ubicat a Louvain-La-Neuve, a uns 30 quilòmetres de Brussel·les.

En el següent vídeo podeu observar l’esmentat tramvia en funcionament:

Dintre del mateix acord al qual han arribat Moulinsart i la STIB (Société des transports intercommunaux de Bruxelles), s’han editat fins a 100.000 targetes de transport multicolor, on els protagonistes són Bianca Castafiore, el capità Haddock, Dupond i Dupont, el professor Tornassol i el duet inseparable Tintín i Milú.

mobib

Tarjeta de transport amb el professor Tornassol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: