L’obra completa d’Hergé

29 nov.

Feuilleton

Fa poc ha sortit a la venda el primer volum de “Hergé. Le Feuilleton Intégral”, una publicació de les editorials Casterman i Moulinsart que conté les obres completes del dibuixant belga tal com van aparèixer a la premsa de l’època. Però atenció perquè no es tracta del primer volum en ordre cronològic, sinó que és el número onze d’un total de dotze que està previst que apareguin en ordre aleatori, a raó de dos volums per any fins al 2021.

És tota una enciclopèdia sobre l’obra d’Hergé en que la gran novetat rau en la publicació en forma de facsímil de les aventures de Tintín tal com van
aparèixer a la premsa de l’època, així els lectors podran apreciar i comparar el resultat finals dels àlbums amb aquelles versions inicials que apareixien a la premsa diària o setmanalment.

tintin-herge-Le-Feuilleton-integral-6

Aquest primer volum de gairebé 500 pàgines descriu el període que va de 1950 a 1958, un temps en què el dibuixant belga va haver d’afrontar la pressió de publicar cada vegada més fins el punt d’optar per interrompre transitòriament la producció de la historieta durant i refugiar-se durant un temps a Suïssa. Paradoxalment, és també un moment de maduresa creativa.

Disponible en diferents llibreries i botigues tintinaires. En aquest enllaç teniu les botigues on hi ha descompte amb el carnet de l’associació catalana de tintinaires: http://www.1001.cat/act/descomptes.htm

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: