Cervesa i còmic a Sabadell

28 set.

A través del blog de Norma Comics Sabadell ens hem assabentat que el dijous 3 d’octubre a les 19:30 es farà l’activitat La cervesa a través del còmic, cinc maridatges de cervesa amb una relació amb el món del còmic. Es tracta d’un dels actes preliminars a la Fira de la Cervesa Artesana que se celebra a Sabadell del 4 al 6 d’octubre.

Al Capone a Tintín a Amèrica

Al Capone a Tintín a Amèrica

El quart maridatge serà entre el còmic Tintín a Amèrica i una Pre-Prohibition Lager americana, una cervesa que es feia abans de la famosa Llei Seca. I és que en aquest àlbum dibuixat a principis dels anys 30 encara era vigent la Llei Seca als Estats Units, i precisament Tintín s’enfronta amb una banda de gàngsters liderada per Al Capone, el mafiós més conegut de l’època que entre d’altres “negocis” es dedicava al tràfic d’alcohol.

L’activitat es farà a Norma Comics Sabadell i és imprescindible reservar lloc (93 726 03 97 o info@normasabadell.com) ja que les places són limitades.

Una resposta per a “Cervesa i còmic a Sabadell”

  1. Mark Corbera Mestres 05/10/2013 a 17:13 #

    M’agrada aquest acte d’anàlisis sobre la cervesa. ¡¡Que en feu molts més!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: