Exposició a Santiago de Compostela

23 set.

El Col·legi de Fonseca de la ciutat gallega de Santiago de Compostela acull fins al 30 de novembre l’exposició “En-CLAVE-diversa”, una proposta entorn del col·leccionisme on es mostren 3 col·leccions entorn figures universals de la literatura i el còmic com són El Petit Príncep, Alicia al país de les meravelles i Les aventures de Tintín. La part de l’exposició corresponent a Tintín està formada per part de la col·lecció personal del tintinaire gallec Pedro Rey, el qual publica un conegut blog sobre Tintín.

expo_santiago

En aquest enllaç podeu veure un reportatge sobre l’exposició que ha emès la Televisió de Galicia.

 

I parlant d’exposicions, recordeu que aquesta és la darrera setmana per veure la magnífica exposició “Aquell jove repòrter belga que tenia un fox terrier blanc…” al Museu d’Història de Catalunya.  La mostra finalitza aquest diumenge 29 de setembre, així que espavileu si encara no hi heu anat o hi voleu tornar. Per a més informació podeu consultar la web del Museu d’Història de Catalunya.aquell_jove

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: