Festa de la BD a Brussel·les

11 set.

Com la majoria sabeu Brussel·les és considerada la capital europea del còmic degut al gran nombre d’autors de reconegut prestigi que han sorgit des de Bèlgica. De fet, només cal donar una volta pels carrers de la capital per veure la rellevància que té el món del còmic al descobrir frescos de diferents personatges pintats entre els edificis de la ciutat.

Un dels esdeveniments que organitzen anualment a Brussel·les és la festa de la Bande Dessinée (BD), que consta de diferents actes entorn els personatges del món del còmic. Enguany la figura de Tintín hi ha estat força present, amb la participació a la desfilada de globus gegants, tal i com podeu observar a les següents imatges:

balloon1

balloon2

Més informació a: http://fr.tintin.com/news/index/rub/0/id/4043/0/reportage-sur-la-quot-balloon-s-day-parade

 

Un dels altres actes destacats de la festa de la BD ha estat la cel·lebració del ral·li de cotxes del journal Tintin, on diversos models llegendaris que apareixen a les aventures de Tintín fan un recorregut d’uns 100 quilòmetres amb soritida i arribada a Brussel·les. Podeu veure un parell dels cotxes participants:

rally rally2

Més informació a: http://fr.tintin.com/news/index/rub/0/id/4044/0/reportage-sur-le-rallye-du-quot-journal-tintin-quot

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: