30 anys sense Hergé

3 març

hergeEl 3 de març de 1983 va morir a Brussel·les Georges Remi, conegut pel pseudònim d’Hergé. Per tant avui fa 30 anys que ens va deixar un dels grans creadors del segle XX, gran impulsor de la denominada línia clara del còmic franco-belga, i que es va fer mundialment conegut per les aventures de Tintín, la seva gran obra.

A ràdio televisió espanyola s’han fet ressò de l’efemèride parlant amb Pedro Rey i Alejandro Martínez Turégano de l’associació Mil Rayos, ho podeu llegir en aquest enllaç.

Mostra de la importància de la seva figura és la gran quantitat de biografies i estudis publicats sobre la seva figura i la seva obra, podeu llegir els detalls més bàsics de la seva biografia en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: