Willy Rizzo

26 febr.

Avui hem conegut la mort del fotògraf italià Willy Rizzo als 84 anys. Va retratar a moltes estrelles de diferents èpoques com poden ser Marilyn Monroe, Picasso, Brigitte Bardot, Coco Chanel, Marlene Dietrich o Jack Nicholson i treballà per a revistes de prestigi com Life o Paris Match.

Per molts tintinaires aquesta notícia no haurà passat desapercebuda ja que Hergé li va rendir homenatge creant un personatge basat en la seva figura, en Walter Rizotto, un paparazzi que fa la seva aparició a Les joies de la Castafiore i que també intervé a Tintín i els Pícaros. Mitjans com la BBC i el diari francès Le Point fan referència en les seves cròniques a aquest personatge creat per Hergé.

rizzo

Willy Rizzo

rizotto

Walter Rizotto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: