Tintin Match, joc per a mòbils

29 ag.

Pel dilluns 31 d’agost s’ha anunciat la publicació del joc “Tintin Match” per a mòbils que estarà disponible a les plataformes de Google Play i Apple Store, és a dir que serà compatible tant per a mòbils Android com Apple. El joc, pensat per a tots els públics a partir de 9 anys, serà de tipus trencaclosques i contindrà imatges i iconografia corresponents als còmics de les aventures de les aventures de Tintín. La descàrrega del joc serà gratuïta, suposem que funcionarà amb el model de compres integrades tan de moda a dia d’avui.

El joc ha estat desenvolupat per l’estudi de Berlín “5th Planet Games” i dirigit per l’expert en jocs tipus trencaclosques Moritz Voss, qui havia liderat anteriorment King, l’empresa creadora del ja clàssic “Candy Crush”. També ha comptat amb la col·laboració de Moulinsart S.A., propietària dels drets de Tintín, que ha contribuït amb la realització artística de diferents aspectes de la interfície i dels personatges.

2 Respostes per a “Tintin Match, joc per a mòbils”

  1. unicorngris 07/09/2020 a 18:13 #

    Espero que me’l pugui descarregar aviat… I parlo molt seriosament 🙂

  2. Landon Harrison 28/12/2022 a 20:28 #

    Great shhare

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: