Xerrada a Can Tonet

29 des.

El proper dissabte 4 de gener, el tintinaire figuerenc Joan Manuel Soldevilla realitzarà una xerrada amb el títol “Haddock: quan llegir és més perillós que beure, llamp de rellamp”, que servirà també per commemorar el 79è aniversari del capità. Ja és gairebé una tradició per començar l’any que el professor i escriptor Soldevilla imparteixi una lliçó que fa les delícies dels tintinaires, els darrers anys ho acostumava a fer a Figueres i enguany ho farà a l’espai de Can Tonet al carrer Zamora 105 de Barcelona.

79_haddock

Una resposta per a “Xerrada a Can Tonet”

 1. projecteaeroport 29/12/2019 a 16:12 #

  Bon vespre, Xavier.

  Bon article. Tot i això, crec que la xerrada a Figueres la continua fent, si no vaig errat.

  Bones festes!

  Pau

  El dg, 29 des 2019 a les 14:00 Tintín en català va escriure:

  > xaviarnau posted: “El proper dissabte 4 de gener, el tintinaire figuerenc > Joan Manuel Soldevilla realitzarà una xerrada amb el títol “Haddock: quan > llegir és més perillós que beure, llamp de rellamp”, que servirà també per > commemorar el 79è aniversari del capità. Ja és gair” >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: