Un Tintín de xocolata al museu del joguet

28 abr.

Al Museu del Joguet de Catalunya, que es troba a la ciutat de Figueres, durant uns quants dies hi podrem trobar una peça molt dolça que ens resultarà familiar: el coet lunar de les aventures de Tintín fet amb xocolata.

Joguina1

El coet ha estat fabricat amb més de 8 quilos de xocolata per la Pastisseria Fàbrega, també de la capital empordanesa. L’acte de presentació va anar a càrrec del professor, escriptor i reconegut tintinaire figuerenc Joan Manuel Soldevilla. Segons informa la web del museu, el coet es podrà veure fins al diumenge 27 de maig.

Joguina2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: