Sobre la pel·lícula de Peter Jackson

25 març

Després de molt de temps sense notícies sobre les pel·lícules de les aventures de Tintín, aquesta setmana Steven Spielberg ha fet unes breus declaracions al respecte. Durant la presentació a Londres del film “Ready Player One”, se li ha preguntat al director nord-americà per la que hauria de ser la segona d’una trilogia de pel·lícules sobre Tintín que hauria de dirigir Peter Jackson, recordant que la primera “El secret de l’Unicorn” que va rodar el propi Spielberg va ser estrenada l’any 2011.

Spielberg ha confirmat que el film es realitzarà, tot i que haurem d’esperar: “Peter Jackson ha de fer la segona part. Si tot va bé, aviat començarà a treballar en el guió. Com que es triguen dos anys per fer l’animació del film, no esperaria veure-la fins d’aquí a tres anys. Però Peter s’hi posarà. Tintin no està mort!”

Aquesta segona pel·lícula es basarà en els àlbums “Les 7 boles de cristall” i “El temple del sol”.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: