L’arribada de Tintín a Brussel·les

8 gen.

Per fer bullir l’olla davant la publicació de “Tintín al país dels soviets” en color, s’ha recreat amb un actor real el viatge de retorn de Moscou a Brussel·les del jove reporter belga, emulant una altra recreació que es va fer l’any 1930 per celebrar la tornada de Tintín després de les seves aventures al país soviètic.

A la web oficial de Tintin i al seu canal de Youtube podem veure els diferents vídeos amb la partida de Tintín desde Moscou.

Un cop a Brussel·les moltes persones van anar a rebre a aquest nou Tintín a la Grand Place, on hi ha arribat mitjançant un cotxe d’època que sembla directament sortit de l’àlbum. Posteriorment també va visitar el Museu Hergé.

I si hi havia en Tintín, no podia faltar el seu inseparable Milú. I resulta que el Milú escollit per representar el paper era català, concretament era la gosseta de la Mari Carmen i l’Enric de Can Tonet. Gràcies a aquest vídeo de Patrice Cardon podem veure imatges de l’arribada de Tintín i la trobada amb la gosseta Milú.

 

Actualització (09/01/2017): al Telenotícies Vespre de TV3 també s’han fet ressò de la notícia: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies/per-primera-vegada-es-publica-tintin-al-pais-dels-soviets-en-color/video/5642064/

Actualitació (10/01/2017): intervenció a Catalunya Ràdio de l’Enric Reverté de Can Tonet: http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-mati-de-catalunya-radio/herge-va-tenir-un-amor-adolescent-que-es-deia-milou-el-pare-della-va-prohibir-que-es-veiessin/audio/946528/

Una resposta per a “L’arribada de Tintín a Brussel·les”

  1. Patrice 09/01/2017 a 05:16 #

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: