Entrevistes a Dominique Maricq

29 maig

Arran de la presència a Barcelona de l’autor belga Dominique Maricq, qui va presentar la traducció al català i castellà del seu llibre “Hergé per ell mateix”, aquests darrers dies hem pogut llegir dues entrevistes als diaris El Punt Avui i La Vanguardia.

http://www.elpunt.cat

Dominique Maricq a la botiga Tintin Shop de Barcelona

En l’article de El Punt Avui, en una conversa amb el periodista Jaume Vidal, Maricq destaca les diferents facetes artístiques d’Hergé, un gran apassionat de l’art i de la música.

En l’article publicat a La Vanguardia per Hèctor Mariñosa també aprofundeix molt amb la relació d’Hergé amb la pintura, ja que l’autor de Tintín va realitzar una sèrie d’obres però ell mateix va considerar que no era prou bo i va tornar a dedicar-se plenament al còmic. També recalca la faceta de col·leccionista d’art que va dur Hergé a adquirir obres de Warhol o Liechenstein entre d’altres.

En ambdós articles podem trobar referències a la publicació al setembre del llibre “Hergé y el arte” a càrrec de Zephyrum Ediciones i d’altra banda a la propera exposició “Hergé” que tindrà lloc aquesta tardor-hivern al Grand Palais de Paris en la qual Maricq també hi col·labora amb diferents textos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: