Sant Jordi tintinaire

23 abr.

La diada de Sant Jordi és sempre un dia especial, on els llibres i roses omplen els carrers de pobles i ciutats catalanes. Personatges tintinaires com la Bianca Castafiore segur que estarien encantats de participar en aquesta jornada, aquí la podem veure amb una rosa vermella.

castafiore_rosa

Pel que fa als llibres, els tintinaires en tenim un munt per triar, començant pels mateixos àlbums de Tintín fins a arribar a la darrera publicació o assaig sobre el món creat per Hergé. En aquest sentit vull destacar la publicació fa pocs dies de “Hergé per ell mateix”, la traducció al català d’un llibre que recull les opinions del creador de Tintín en format de cartes, entrevistes i declaracions. El llibre, escrit per Dominique Maricq, es va publicar originalment en francès l’any 2008 i ara arriba en català i castellà de la mà de Zephyrum Ediciones.

http://www.elpunt.cat

Enllaços relacionats:

http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/959259-herge-pren-la-paraula.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: