Una altra subhasta milionària

25 oct.

Ahir es va fer una subhasta a París de la col·lecció de còmic Jean-Arnold Schoofs, considerada una de les més importants del novè art. La subhasta va ser organitzada per la casa Sotheby’s i com no podia ser d’altra manera Tintín en va ser el principal protagonista.

Concretament va ser una planxa original de l’aventura de “El ceptre d’Ottokar” que tenia un preu inicial orientatiu entre 600.000 i 800.000 euros, i que finalment fou adjudicada per 1.563.000 euros! La planxa, feta amb tinta xinesa, té unes mides de 40 per 60 centímetres i mostren les escenes en què Tintín i Milú pateixen els atacs de les bateries antiaèries sildaves.

La planxa subhastada

La planxa subhastada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: