Tots contra Tintín

4 gen.

Amb el suggerent títol de “Tots contra Tintín” Llibres Low Cost de Figueres torna a celebrar l’aniversari del naixement de Tintín el dia 10 de gener, amb la presència del professor i escriptor Joan Manuel Soldevilla. Aquesta és la informació que ens han fet arribar els organitzadors de l’acte:

Tots contra Tintín a Llibres Low cost.

El 10 de gener de 1929 es publicà per primera vegada una historieta de Tintin. Com ja va sent tradició a Llibres Low cost iniciem les activitats de l’any amb la cel·lebraciò de l’aniversari del cel·lebre reporter, l’edició d’enguany serà la tercera. Aquest any, el dissabte 10 de gener a les 19:00h a Llibres Low Cost es cel·lebra el 86è aniversari de Tintin, i un cop més tindrem de protagonista Joan Manuel Soldevilla, insigne tintinòleg i màxim representant de Tintín a l’Empordà, amb qui rendirem homenatge al personatge.

Si en la primera cel·lebraciò (2013) Soldevilla ens va donar motius suficients per estimar a Tintin i el Món d’Hergè, i en el 2014 ens va parlar del “Meravellós desembarcament de Tintin a Catalunya” a l’edició d’enguany (2015) Joan Manuel s’arrisca en un tots contra a un, tal com si fos un combat de boxa en una llibreria i defensarà a Tintin de tots els assistents, esperem que aquest any, a més d’amants de les creacions d’Hergè, assisteixin a la xerrada amants d’Astèrix, Massagran o de qualsevol altre personatge de còmic, disposats a intervenir, a defensar el seu personatge favorit i no posar les coses gens fàcils al Mestre Soldevilla.

Dia: 10/01/15
Hora: 19:30h
86è aniversari Tintin
Lloc: LLibres Low Cost Figueres
C/Mèndez Nuñez, 8
17600 Figueres
lowcost

2 Respostes per a “Tots contra Tintín”

  1. unicornplatejat 05/01/2015 a 08:31 #

    Bona iniciativa. Us desitjo sort.

  2. unicornplatejat 20/01/2015 a 14:38 #

    ¿I perquè enemics uns dels altres? Els còmics haurien de fer pactes, no de combatre’s. El seu enemic hauria de ser la televisió i d’altres, no ells contra ells mateixos. Vaja, opino jo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: