Jornades tintinaires a Senlis – França

6 jul.

La passió per les aventures de Tintín és especialment rellevant al món francòfon, on existeixen diverses associacions dedicades al personatge d’Hergé. Una d’elles porta el títol de “Les Tintinophiles C’est Nous” i en podem consultar la seva activitat al seu blog o a la seva pàgina de Facebook.

Entre les diferents iniciatives que duen a terme destaquen unes jornades tintinaires que organitzen cada any a la localitat francesa de Senlis (a prop de París). Aquest cap de setmana han celebrat una altra edició on hi hagut diferents conferències, exposicions, mercat per a col·leccionistes i que ha comptat amb la presència de Jean-Pierre Talbot, l’actor que va fer de Tintín en les pel·lícules dels anys seixanta.

Podeu consultar el cartell i el programa d’actes:

senlis programa_senlis

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: