Subhasta de la portada de Tintín al Tibet

13 abr.

tibetCada vegada és menys novetat que el món del còmic sigui protagonista de subhastes que assoleixen xifres molt elevades, a l’estil de les subhastes de les grans obres d’art. Un nou exemple el vam tenir la setmana passada en una subhasta de Christie’s a París, on la portada original de l’àlbum “Tintín al Tibet” d’Hergé es va vendre per 289.500 euros. Per darrere seu es van quedar dues planxes d’Astèrix de Albert Uderzo i la portada de ‘Spirou et Fantasio’ d’André Franquin. Unes xifres més que respectables en una subhasta en que es van adjudicar un total 361 lots de còmics d’un centenar d’autors, amb una recaptació aproximada d’uns 3,8 milions d’euros.

La notícia s’ha publicat en diferents mitjans de comunicació com en aquest article del diari Ara.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: